söndag 16 september 2012

Söndag kväll

Varför ska alltid de bästa dagarna på veckan gå så fort? Den här helgen bara svischade förbi!

Måste dock påpeka att min helg var superskön med lugna kvällar och jobb med goa butikskamrater! Igår var ju egentligen planen att jag skulle ha följt med Johannes ut, men istället blev det glass framför Miss Secret Agent som gick på tv. I vanlig ordning somnade jag innan filmen var slut.

Nu, efter dagens jobb och pizza och glass (ja det blev en favorit i repris!) så känner jag mig jättetrött. Ligger i sängen nu och sprattlar lite grann med benen i den ännu kalla sängen -finns knappt en bättre känsla right?!

Nu en blandning av bilder. Härlig fika med Magda i fredags (måste ju visa alla de fina kläderna jag har fått av henne, my god vad glad jag blev!), lite middagslagning från lördagen där det lagades skaldjurssoppa, spontan-ölfika med Hanna från i torsdags.. Jepp, det blir några bilder. I vanlig ordning kommer de huller om buller eftersom jag skriver från min app - nån som vet om det går att fixa en ordning på bilderna med Bloggspotappen?

Kanske bläddra någon sida i nya ELLE innan jag somnar?

3 kommentarer:

  1. Åh jag vill göra om den där fikan snart igen!! Ha en mysig måndag nu!! Pusss

    SvaraRadera
  2. Ja, det måste vi göra snart igen, kanske nästa vecka?! Såna kvällar som den i torsdags förgyller verkligen de grå dagarna :) Ha en skön måndag du med Hanna, puss puss

    SvaraRadera
  3. Ja absolut!! Nästa vecka får det bli!!:-)

    SvaraRadera