tisdag 9 oktober 2012

Tisdag eftermiddag

Idag har jag ingenting planerat, känns helt okej att inte ha det. Visst, det finns alltid lite disk att diska eller någon artikel att läsa men men. Jag orkar inte läsa nu på tåget heller för det är ett konstant högpitchat tjut som tränger igenom allt här på tåget. Att lyssna på musik hjälper inte ens, åhhh.

Just nu känner jag mig ganska trött, så det kanske inte var den bästa idéen att skriva ett inlägg i denna stund.

En kort sammanfattning av helgen: den var intensiv med mycket jobb, men jättebra all in all! Rep med Magda på Blåsut där mamma bjöd på tacos och Johannes roade sig med tv-spel under tiden vi repade. Några öl med Hanna i lördags efter jobbet, så gött! Söndagen bestod mestadels av jobb men Johannes gick upp lika tidigt som jag för att ge mig en överraskning och muntra upp mig i min hektiska helg. Han hade köpt ett par örhängen åt mig :) Himla fint av honom.

Till historien hör att han hade försökt träffa rätt på ett par örhängen jag hade spanat in vid ett tidigare tillfälle. Medan jag öppnade paketet gick han tillbaka till sängen för att inte se mitt ansiktsuttryck. Han hade ju inte prickat rätt, men det är tanken som räknas trots allt... Jag hade kunnat säga att de örhängena jag la ut på Instagram var de jag fick, men det var ju de jag bytte till ;) De är ju fortfarande från Johannes och jag blev sååå glad av gesten!

På söndagen efter jobbet blev set fotboll, fotboll, fotboll. Johannes mutade mig även med en burgare för att stanna och se på El Clásico.

Nu orkar jag inte skriva mer. Texten känns lite så som jag känner mig just nu -lite osammanhängande. Jag gör bäst i att ta en tupplur och invänta Trollhättans station.

1 kommentar:

  1. gulligt av johannes :)

    tack ännu en gång för i lördags!! :D

    SvaraRadera