onsdag 19 september 2012

En helt vanlig onsdag.

Efter ett pass på gymmet, läsning av artiklar, sushi och två öl sitter jag nu här i soffan alldeles trött i både kropp och knopp (knopp, vilket ord alltså).

Även denna dag gick fort, herregud, dagarna bara rusar förbi!

Imorgon är det dags att strukturera upp sista caset för denna kurs, hoppas verkligen att det går smidigt... Alltid lite nervöst inför uppstarten av något nytt. Har dock börjat vänja mig vid min nya vana - att pendla! Det känns helt okej måste jag medge, jag känner igen lite folk på tåget (ni vet, när man börjar "känna igen" de dagliga resenärerna) och det känns lite gött och ja, även tryggt. Av någon anledning måste jag få rutin och trygghet när jag gör saker, det är då jag trivs bäst och pendling börjar bli lite av en rutin nu. Idag lyckades jag faktiskt lyssna på radio under hela sträckan (förutom ett endaste avbrott)!

Imorgon efter skolan ska jag hälsa på min Maria i Kungälv. Ska bli såå nice, hoppas hon har förberett med god kvällsmat och gött häng, det tror jag att hon kommer göra :)

När det är mycket att göra och tänka på tycker jag att det blir extra viktigt att samla på sig energi från olika håll. Som att träffa familjen, fika med syrrorna och kompisar, hänga med Johannes när han kollar fotboll, köra ett träningspass på gymmet, kolla på t ex Äntligen Hemma och få den där feel-good känslan man får av Martin Timell, och sist men inte minst Nyhetsmorgon... Ja, allt som egentligen får mig att le och bli på bra humör :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Sushi till kvällsmat var en mycket bra idé för övrigt.

Godnatt!

1 kommentar:

  1. gott m suchi, det var längesen för min del! Godnatt Betti! :-)

    SvaraRadera